“Ramazan Bayramımız mübarek olsun” “Ramazan Bayramımız mübarek olsun”

Sakarya İHH Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ocak, Ramazan çalışmaları kapsamında Cibuti’ye giderek yardım organizasyonlarını yerinde koordine etti. Cibuti’nin farklı bölgelerinde yüzlerce aileye temel gıda paketleri ulaştırıldı, zekât yardımları bizzat ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ramazan boyunca toplu iftar programlarıyla gönül sofraları kuruldu, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafetler hediye edildi.

Sakarya Ihh Cibuti (2)

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu Cibuti’de yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Adem Ocak, yapılan yardımların büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade etti. Ocak, destek çağrısında bulunarak şu açıklamalarda bulundu:

Sakarya Ihh Cibuti (1)
“Ramazan, uzak yakın demeden gönüllerin birleştiği bir aydır. Sakarya halkının emanetlerini Cibuti’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ancak bu coğrafyalarda ihtiyaçlar sadece Ramazan’la sınırlı değil. Daha fazla kardeşimize ulaşabilmemiz için desteklerinizi bekliyoruz. Gıda, su, sağlık ve eğitim alanlarında yapacağımız projelere katkı sunmak isteyen herkesi Sakarya İHH çatısı altında yardıma davet ediyoruz.”

Sakarya Ihh Cibuti (6)Sakarya Ihh Cibuti (5)Sakarya Ihh Cibuti (4)Sakarya Ihh Cibuti (3)